SweetCorn
21 06 18
Volgende week Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli wordt het Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon Hasselt betwist. Het zestiende in de alsmaar langer wordende lijst. Het palmares vind je hieronder.
Alle modaliteiten qua deelname kan je op je club vragen.

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken (foto)

21 06 18
Waar en wanneer de volgende Limburgse Kampioenschappen?

Tijdens de Limburg Men Challenge was er even twijfel wie volgend jaar die steeds leuke topwedstrijd mag organiseren.
Met behulp van de laureatenplaatjes op de mooie trofee bleek dat Spiegelven in 2019 de gastheer te worden.

Om alles nog eens duidelijk te stellen en tevens in de toekomst te kijken, lijsten we de volgende LK-afspraken op.

Limburgs stroke play kampioenschap
2019: Royal Limburg
2020: Spiegelven Genk
2021: Millennium Paal
2022: Golfforum Lummen
2023: Golf Club Lanaken

Limburgse kampioenschap Senioren
2018: Golf Club Lanaken
2019: Flanders Nippon Hasselt
2020: Royal Limburg
2021: Spiegelven Genk
2022: Millennium Paal
2023: Golfforum

Limburg Men Challenge
2019: Spiegelven Genk
2020: Royal Limburg
2021: Golf Club Lanaken
2022: Millennium Paal
2023: Flanders Nippon Hasselt

21 06 18
De bodemcultuurmosselen zijn er!

Vanaf dinsdag kan je bij Vandermaesen de eerste bodemdcultuurmosselen kopen. Met hun hoog vleesgewicht, mooie kleur en uitstekende smaak hebben de mosselen al meteen een goede start gemaakt.

www.vandermaesen.be

Vandermaesen biedt zowel “Goudmerk” als “Jumbo” sorteringen aan. Uiteraard ook wat er bij hoort zoals mosselkruiden, mosselgroenten, mosselwijn, frietjes en uiteraard mosselpotten.

21 06 18
Martine Roemers wint starterswedstrijd op Millennium

Millennium Paal houdt een hele reeks starterswedstrijden om de nieuwe golfers meteen van het competitiegevoel te laten proeven.
Martine Roemers heeft dat al beet, getuige haar 21 winnende punten. Anne Degraaf tikte als tweede aan en zag Koen De Wit de top drie afronden. Waar Gisèle Jacobs en Urbain Verboven niet in slaagden.

20 06 18
Gérard Cuypers en Paul de Bellefroid runners-up in brutoklassement 4BBB Kampioenschap van Vlaanderen

Het Rinkven-duo Peter De Bruycker en Maarten Joossens heeft op Royal Limburg het Senioren 4BBB Kampioenschap van Vlaanderen gewonnen.
Zij wonnen zowel het bruto- als nettoklassement.

Bruto gingen ze thuisspelers Gérard Cuypers en Paul de Bellefroid vooraf.
Jos Vankriekelsvenne en Christian Vandamme van Royal Zoute finishten als derde.

20 06 18
Simon Mignolet lokt collega’s naar de golfbaan

De Rode Duivels logeren tijdens het WK voetbal in de Moscow Country Club. Zoals je al vermoedt is daar ook een golfbaan.

Simon Mignolet (archieffoto samen met Kristof Vandersmissen) lokte als gedreven golfer collega doelwachters Thibaut Courtois en Koen Casteels mee naar de golfcourse. Ook Erwin Lemmens, keeperstrainer van de Rode Duivels, was van de partij.
Misschien motiveert dat de andere Rode Duivels om eveneens een balletje te slaan.

Kevin De Bruyne bijvoorbeeld. “King Kev” was in zijn KRC Genk-tijd een gemotiveerde golfer.

20 06 18
Steve Van Den Bosch succesrijk op Golfforum Lummen

Superspanning in de Prijs Bruyninx op Golfforum Lummen. Daar scoorden Steve Van Den Bosch en Luc Jansen identieke winnende punten.

De betere handicapnotering van Steve bezorgde hem echter de eindzege. Heinz Heintjes en Johan Budeners deden het in die eerste reeks ook goed.
In tweede categorie was er minder discussie.

Daar topte Chris Claes alles en iedereen. Bert Ghys en Benny Albergs hielden Jonny Maessen en Jan Luts van het podium.

Patrick Van Mechelen hield Ghislain Reymen en Jean-Philippe Jacobs van de reekszege in derde categorie.
Andy Bleyen was de beste Golfforum-rabbit. Frank Snijkers en Maarten Driesen rondden de top drie af.

20 06 18
Maurice Neyens schittert op Flanders Nippon Hasselt

Slechts één reeks in de Shine Feel Good Golf Trophy. Wie daar als nummer één uit kwam? Maurice Neyens.
Hij vergaarde 42 punten.

Guido Vandebroek en Frank Tordeur strandden in zijn zog. Patrick Colemont en Luc Leben deden het ook beter dan hun handicap.

Em Phan (foto samen met haar Bart) was andermaal de beste Flanders Nippon-rabbit, terwijl Danny Kovac het op de Hasselt Golf Academy haalde.

20 06 18
Tweeslachtige wedstrijd op Spiegelven

In de Prijs GEDIKITAP op Spiegelven kon je kiezen. Ofwel betwistte je een single stableford-wedstrijd ofwel kon je in een scramble met drie starten.
Twee rangschikkingen dus.

Anthony De Schutter (foto) topte de single-wedstrijd in eerste categorie. Hij moest zich wel reppen om Karien De Vusser (foto onderaan) voor te blijven.


Matthias Velaerts en Suzanne Houben deelden de derde plaats. In tweede reeks domineerde Erik Corswarem alles en iedereen. Daarbij ook Arlette Fidler en Valère Lemmens.
Jan Noé was de beste Spiegelvense rabbit.

Bij de scamble-spelers topten moeder en dochter Kristien en Louise Palmans het hele startersveld. Ze kregen we de hulp van Spiegelven-pro Toon Smeets.

Roberto Lecis, Fanny Cuyvers en Peter Opdenacker (foto) werden hier tweede en zagen Lily Geerts, Ines Leuridan en Nathalie Lanoo in hun zog eindigen. Ivo en Patricia Vrancken en Andy Maenen vielen naast het podium.

19 06 18
Beringen omarmde Houthalen

Even leek het op Royal Limburg dat Beringen Houthalen geannexeerd had. De Beringse leden boden immers hun wedstrijd aan. De deelnemers bedankten met een hele reeks superscores. Neem bijvoorbeeld eerste categorie.

Daar vergaarden Ronny Smolders en Raf Ramaekers (foto) liefst 45 punten. Ook Jean-Luc Snyers en Jo Switten kwamen op die score uit. De return van Raf en Ronny was echter beter.  Carine Ory en Rutger Roijakkers eisten de derde plaats op ten nadele van Marlie Driessen en Benny Graindourze. Karien Cuypers en Filip Peumans rondden de top vijf af.

In tweede reeks topten Jules Odeurs en Willy Morren (foto) alles en iedereen.  Hun 44 punten konden niet door Vasso Smeets en Eddy Gieraerts overtroffen worden. Janna Lange en jonge Kasper Vandeput mochten mee op het podium.

Thomas De Oliveira en Gert Daelemans (foto) hielden in derde reeks twee van de prijsgevers, Marc Hendrikx en Benny Cleeren, achter. Die gaven hun prijs uiteraard door aan Caroline Hansen en Sabine Peene.

Tony Maessen (foto tweede van rechts) was de beste Houthalense rabbit. Marcel Geerts werd hier runner-up.

Alle laureaten en wedstrijdsponsors op een indrukwekkende rij.

Donderdag 21 juni 2018
Volgende week Limburgs Kampioens......
Waar en wanneer de volgende Limb......
De bodemcultuurmosselen zijn er!...
Martine Roemers wint starterswed......
Woensdag 20 juni 2018
Gérard Cuypers en Paul de Belle......
Simon Mignolet lokt collega’s ......
Steve Van Den Bosch succesrijk o......
Maurice Neyens schittert op Flan......
Tweeslachtige wedstrijd op Spieg......
Dinsdag 19 juni 2018
Beringen omarmde Houthalen...
Alain Loneux clubkampioen op Lan......
Tim Bervoets en Martine Gregoir ......
Maandag 18 juni 2018
Flanders Nippon topt Limburg Men......
Pieterjan Hombrouckx en Freddy S......
Luigi Cipriani en Olivier Zels b......
Wie heeft de langste…?...
Een neary… die er niet was...
Zondag 17 juni 2018
Vraagje…?...
Zaterdag 16 juni 2018
Flanders Nippon wint… eindelij......
Oosterse dubbelslag in Ladies in......
Lode Raymaekers en Niels Claes s......
Go Belgium!...
Vrijdag 15 juni 2018
Karien De Vusser houdt op Spiege......
Marc Vande Broek en Caroline Han......
Anja Rademakers topt Flanders Ni......
Donderdag 14 juni 2018
Hansen-Reynders-Byvoet winnen Sl......
Heinz Heintjes mag met wijn naar......
Hans Meelberghs ziet Marina Thoe......
Millennium Paal opent Bar Botanique...
Jos Lambrechts en Hilde De Gruyt......
contact

Maasmechelen - Geel - Turnhout




Genk
Woensdag 13 juni 2018
Dinsdag 12 juni 2018
Maandag 11 juni 2018
Zondag 10 juni 2018
Zaterdag 09 juni 2018
Vrijdag 08 juni 2018
Donderdag 07 juni 2018
Woensdag 06 juni 2018
Dinsdag 05 juni 2018
Maandag 04 juni 2018
Zondag 03 juni 2018
Zaterdag 02 juni 2018
Vrijdag 01 juni 2018
Donderdag 31 mei 2018
Woensdag 30 mei 2018
Dinsdag 29 mei 2018